Billedet er coveret til "Den skjulte skønhed" af Lucinda Riley

Ny Lucinda Riley bog kan nu reserveres.

25.04.24
Den skjulte skønhed af Lucinda Riley udkommer i efteråret.

Hvis du vil være en af de første til at læse bogen, kan du allerede nu reservere den. Kontakt os på biblioteket, så skriver vi dig op.

 

Den unge skønhed Leah er født og opvokset i et simpelt, men hjertevarmt hjem i Yorkshire. Livet tager dog en dramatisk drejning, da hendes veje krydser den indflydelsesrige, men tvivlsomme Delancey-familie.

Flere år senere lever Leah et liv i luksus som feteret fotomodel i Milano, London og New York. Men trods sit internationale jetsetliv langt fra Yorkshire kan hun ikke undslippe fortiden.

Mørke kræfter kaster skygger over hendes liv, der på gådefuld vis er forbundet med den tragiske historie om to unge søskende i Polen under Anden Verdenskrig.

Årtiers familiehemmeligheder og en skæbnesvanger profeti truer alt, hvad Leah har kæmpet for at opnå gennem et helt liv, og hun må nu kæmpe for at gøre sig fri af fortiden og trodse den skæbne, som synes at være skrevet i stjernerne.

I Den skjulte skønhed tager bestsellerforfatteren Lucinda Riley os med fra et krigshærget Europa i 1940’erne til nutidens glamourøse jetsetliv i New York.