Sti allé med træer i siderne

Vi anbefaler - børn og natur

28.05.21
For nysgerrige og kreative børn og deres voksne.

Lad hele familien blive klogere på naturen og få ideer til at få det sjovere i naturen sammen.

I bogen ”På eventyr i naturen” finder du inspiration til sjove idéer til aktiviteter og oplevelser i naturen.

Der prikkes til kreativiteten og nysgerrigheden, når man færdes i naturen. Man finder her spændende fakta om blandt andet frøer, træer og skyerne på himlen og opskrifter på at bygge et insekthotel, sige hej til et træ og lave grankogledyr.

I bogen ”Sjov i naturen med Sebastian” fortæller Sebastian Klein, som er kendt fra børne-tv, om at få gode oplevelser i naturen. Han giver ideer til fx. bygning af redekasser, pindsvinebo, flagermusekasser og andre måder at komme i nærkontakt med de mange dyr, vi er omgivet af.

Egnet for børn fra 6 år.

I bogen ”100 naturaktiviteter for børn” inspireres man til at skærpe interessen og omsorgen for det derude - både det nære, ude og inde i byen og i naturen

Bogen rummer også anvisning på at lægge løg, dele stauder og så. Alle opslagene viser beskrivelse trin for trin med flotte fotos.

For børn fra 9 år og deres voksne.

Bogen ”Børnenes naturhobbybog” viser, at naturen er fyldt med gode materialer til at lave fine ting ud af bl.a. muslingeskaller, blade, grene, nødder, blomster, sten og meget mere.

Alle i familien kan være med, og man skal ikke bruge dyre materialer. Er for børn fra 3 år og opefter og deres voksne.

Her er tale om en guide til naturoplevelser i hele Danmark for børnefamilier. Bogen giver forslag til 50 ture som er fordelt over hele landet, både Jylland, Fyn, Sjælland og øerne. Der gives også gode råd til forberedelse inden turene, og der er forslag til lege og aktiviteter i naturen. Der er både forslag til endags- og flerdagsture.

For børnefamilier.

Kom med ud i naturen. Bogen giver ideer til aktiviteter for alle - både store og små. 

Bogen ”Vi vil ud” giver 50 ideer til aktiviteter i naturen for børn fra 9 års alderen. Ideerne er inddelt efter sværhedsgrad og hvilken type natur, der er tale om. Naturen er jo egentlig den største legeplads for børn, unge og voksne.

Bogen fortæller om forskellige dyr og planter og giver opskrifter på spiselige planter. Man lærer også hvordan man klarer sig i naturen på bedste måde.

Tags