Billedet viser en bog med et bogmærke i

Aflever dine materialer i Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede fra d.7 april

06.04.21
Husk at aflevere dine materialer, hvis du vil undgå at betale gebyr.

Da vi har mange reservationer, vil vi gerne have vores materialer hjem igen. Der kan afleveres gebyrfrit til og med d.16 april. Det bliver fra d.7 april muligt også at aflevere bibliotekets materialer i både Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre-Snede.
Bemærk dog, at disse fire filialer fortsat holder lukket og kun tilbyder mulighed for aflevering. Vil du låne materialer, skal du fortsat afhente dine reserveringer i Ikast og Brande.

Læs herefter, hvor du kan aflevere dine materialer.

Står du og har et spørgsmål, kan du som altid kontakte os i åbningstiderne i Ikast på 9960 5120 eller i Brande på 9960 3420.

Du kan også skrive en besked til ikastbibliotek@ikast-brande.dk eller brandebibliotek@ikast-brande.dk

Bording
I Bording er det fra d. 7. april muligt at aflevere materialer i skolens åbningstid. Der står en kasse foran døren ind til biblioteket.

Ejstrupholm
I Ejstrupholm er det fra d. 7. april muligt at aflevere materialer i skolens åbningstid. Der står en kasse foran døren ind til biblioteket.

Engesvang
I Engesvang er det fra d. 7. april muligt at aflevere materialer i skolens åbningstid ved at benytte den kasse, der befinder sig ved skolens hoveddør (OBS: ikke døren til biblioteket).

Nørre Snede
I Nørre Snede det fra d. 7. april muligt at aflevere materialer i skolens åbningstid ved at benytte den kasse, der befinder sig ved hoveddøren.

Ikast
I Ikast kan du aflevere i bibliotekets åbningstid, eller benytte bogindkastet.
Se åbningstiderne her: https://www.ikast-brandebibliotek.dk/biblioteker

Brande
I Brande kan du aflevere i bibliotekets åbningstid, eller benytte bogindkastet.
Se åbningstiderne her: https://www.ikast-brandebibliotek.dk/biblioteker