Sommeråbningstider i filialerne

Aflevering i sommerferien

For dig der låner på bibliotekets filialer i Bording, Ejstrupholm, Engesvang og Nørre Snede.

Ændrede afleveringsfrister omkring sommerferien.

Som noget nyt bliver afleveringsfristen for filial-lånere i år ikke forlænget i forbindelse med filialernes sommerferie-lukning. Lånetiden er altså de almindelige 30 dage også i sommerperioden. Det betyder at materialer lånt op til og i løbet af sommerferien vil få en afleveringsfrist, der falder i filialens lukkeperiode.

Hvad gør du så? Der er forskellige muligheder:

Du kan logge på bibliotekets hjemmeside eller app, finde din lånerstatus, og forsøge at forny dine lån, når lånetiden er ved at udløbe. Eller du kan ringe til bibliotekets afdelinger i Ikast eller Brande og bede om at få lånene fornyet.

Du kan besøge bibliotekets afdelinger i Ikast eller Brande. Her er der åbent hele sommeren igennem, så du har mulighed for at aflevere dine lån – og samtidig låne nye materialer med hjem fra det store udvalg, der findes her.

Aflevering i Bording, Ejstrupholm og Engesvang:
Ønsker du ikke at tage turen til Ikast eller Brande, er der som noget nyt mulighed for at aflevere dine materialer lokalt. Aflevering kan ske hos Fakta i Bording, Dagli’Brugsen i Engesvang og Dagli’Brugsen i Ejstrupholm hele sommeren igennem fra og med mandag d. 2. juli til og med fredag d. 10. august.

Aflevering sker ved at lægge materialerne i en kasse, opstillet i butikken. Du får ikke nogen kvittering, din aflevering bliver registreret når materialerne bliver hentet ind til Ikast eller Brande Bibliotek én gang ugentlig.

Aflevering i Nørre Snede:
Det vil være muligt at aflevere dine materialer på Nørre Snede Bibliotek hver torsdag kl. 8-18  fra uge 27 og frem til og med uge 32.

Reservering og bestilling:
Du kan fortsat bestille og reservere materialer hele sommeren igennem. De reserveringer som bliver opfyldt i løbet af ferien, skal du afhente på Ikast eller Brande Bibliotek.