Logo for eReolen
Adgang til eReolen

Er eReolen streaming?

15.09.23
Fungerer eReolen som andre streamingtjenester?

Ja, eReolen fungerer grundlæggende som de andre kendte streamingtjenester, der er er dog en grundlæggende forskel: Der kan ikke streames et ubegrænset antal bøger af den enkelte bruger hver måned, så er man vild med en serie med mange bøger eller læser/lytter man meget, kan man ikke læse alle sine favoritter på en måned, men må vente flere måneder. 

eReolen fungerer på den økonomiske side ikke som de kendte tjenester. Udover et månedligt abonnement, skal biblioteket nemlig betale for hver enkelt bog, der bliver lånt af hver bruger. Det er derfor, de afsatte midler hurtigt kan blive opbrugt.

Husk, at du også altid kan benytte dig af muligheden for at prøve bogen, inden du låner den. På den måde har du mulighed for at se, om det er en oplæser, du kan lide, eller om historien er noget for dig, inden du låner bogen.

Der er dog stadig muligheder. eReolens blå titler kan nemlig frit benyttes, selvom de afsatte midler for en enkelt måned er opbrugt. Husk også det engelske tilbud, eReolen Global, hvor du altid kan låne engelske titler.