Ferieposer til alle børn

07.06.18
Ferieposen - en genvej for børn og unge til sommerens gode læseoplevelser.

Biblioteket tilbyder at sammensætte en feriepose – pakket til børn og unge efter deres ønsker.
Både travle børnefamilier og bedsteforældre, der får besøg af feriebørn i sommeren, kan benytte tilbuddet og låne en feriepose, når de er oprettet som biblioteksbrugere.

Alt hvad der er nødvendigt  for at låne en feriepose til børnene er tilmelding. Det sker ved at hente og udfylde skemaet nederst på siden og maile det eller aflevere det  på biblioteket. Indholdet i ferieposen udlånes 30 dage, så herlighederne kan komme med på udlandsrejsen.

Ferieposens indhold

Biblioteket pakker ferieposen, således at den indeholder et udvalg, af hvad biblioteket tilbyder børn og unge.
Indholdet, er som udgangspunkt  10 materialer og kan bestå af meget forskelligt - alt afhængig af børnenes ønsker.
Det kan være billedbøger, børnebøger med emner om gys, kærlighed, heste, bøger om de populære sports- og musikstjerner  eller bare gode sportshistorier.
Også bøger med gåder, vitser og eventyr samt tegneserier er fremragende at hygge sig med i sommerferien.

Blandt ungdomsbøgerne er der mange muligheder som f.eks. tidens spændende bøger med kærlighed og gys, eller fantasy og gru.

Biblioteket har et stort udvalg af film, spil og musik for  børn i alle aldre, så det er bare med at bestille. - Alt udlånes 30 dage i ferieperioden!!

Hvem kan bestille en feriepose?

Alle kan bestille ferieposer til deres børn, uanset om turen går til terrassen eller Tyrkiet. Tilbuddet er ikke bare til børn i alle aldre i kommunen, men også til feriebørn.

Hvornår og hvordan bestilles en feriepose?

Ferieposen kan bestilles i perioden fra d. 14. juni, hvor der er tilmelding til Aktiv Sommer i Ikast, til d. 4. august. Ferieposen skal bestilles senest 1 uge før afhentningen.
Første afhentningsdag er d. 29. juni.

Bestilling ud fra skemaet, hvor barnets/børnenes alder og interesser angives, og derudfra sammensættes posens indhold.
Skemaet findes nederst på siden, eller på dit bibliotek og kan  sendes/mailes/afleveres til biblioteket.

På bestillingslisten skal angives  posen skal afhentes ferieposen på Ikast eller på Brande Bibliotek.

Ønskes posen afhentet på Ikast Bibliotek
sendes bestillingen til mail: ikastbibliotek@ikast-brande.dk

Ønskes den afhentet på Brande Bibliotek
sendes bestillingslisten til: mail: brandebibliotek@ikast-brande.dk.