Billede af virus

Ikast-Brande Bibliotek lukker alle filialer pga. coronavirus

Vi opdatere løbende her

Som følge af regeringens  tiltag i forhold til inddæmning af spredningen af covid-19 er bibliotekets filialer og lokalhistoriske afdelinger lukket fra og med torsdag d. 12. marts kl. 17.00.

Ligeså er alle arrangementer i bibliotekets lokaler aflyste.

Bibliotekerne i Ikast-Brande genåbner tirsdag d. 14. april:
Ikast Bibliotek kl. 10.00 / Brande Bibliotek kl. 10.00
Bording, Ejstrupholm og Nørre Snede Bibliotek kl. 08.00 med selvbetjening
Engesvang kl. 13.00 med selvbetjening

I lukkeperioden vil der ikke blive leveret, dagplejeposer, biblioteket kommer poser mm.

Hvis du har materialer, du skulle have afleveret:
Forsøg at forny din lån på hjemmesiden www.ikast-brandebibliotek.dk eller via app'en Biblioteket
Kan du ikke få lov til at forny materialet, og der løber gebyrer på, vil disse blive eftergivet. Du henvender dig til personalet, når biblioteket igen er åbent.
Hvis du ikke når at hente dine reservationer inden vi lukke d. 12. marts kl. 17, så kan reserveringerne afhentes i den efterfølgende uge når vi lukker op igen.

Vær opmærksom på, at du kan bruge vores digitale tilbud,  e-bøger, film og lydbøger.  Find dem under e-biblioteket på hjemmesiden www.ikast-brandebibliotek.dk

Følg med på ikast-brandebibliotek.dk / facebook for yderligere info

Due to the situation with the coronavirus, Ikast-Brande public libraries will shut down from Thursday, March 12th at 05 pm.
All events at the libraries are therefore cancelled.

The libraries will open again on Tuesday, April 14th
Ikast Library at 10 am / Brande Library at 10 am