Rødt billede med teksten "Husk coronapas"

Ikast, Nørre Snede og Brande Bibliotek er delvist åbne med forskellige restriktioner. Gebyrer genindført.

Af Anonym (ikke efterprøvet)
14.01.21
Der er åbent i Ikast og Nørre Snede i bemandet åbningstid og adgang med mundbind og coronapas. I Brande er der UDELUKKENDE adgang til afhentning af reserveringer og aflevering med mundbind. Gebyrer er ligeledes genindført, så husk nu at aflevere til tiden.

Ikast-Brande Biblioteks bemandede afdelinger er igen åbne i den sædvanlige bemandede åbningstid fra d. 21 april, samt om lørdagen i Brande og Ikast.
Husk, at der igen er gebyrer på materialer, så husk at aflevere til tiden.

I Brande er adgang til bibliotekslokalerne begrænset til UDELUKKENDE afhentning af reserveringer og aflevering med brug af mundbind.

Adgang til Nørre Snede og Ikasts lokaler vil kræve både mundbind, forevisning af gyldigt coronapas og antallet af samtidige besøgende vil være begrænset.

I Ikast er det stadig muligt at afhente reserveringer og aflevere materiale udelukkende ved brug af mundbind og sprit

Der vil fortsat ikke være åbent for selvbetjening på nogen af afdelingerne.

I afdelingerne i Bording, Engesvang og Ejstrupholm kan der udelukkende afleveres materialer. Lokalerne er desværre lukkede indtil videre.

Ved evt. tvivlsspørgsmål ring eller skriv til en af de bemandede filialer.