Kig ind forår 2018

02.01.18
Tag et kig på alle forårets spændende arrangementer for både børn og voksne på Ikast-Brande Bibliotek

Ikast-Brande Bibliotek tilbyder i samarbejde med FOF, LOF, DOF, Ikast-Brande Gymnasium, Ikast-Brande Musikskole og Vores Ikast en række forskellige arrangementer.

Mød Anne-Grete Bjarup Riis på Ikast Bibliotek med foredraget ”Du kan hvad du vil”. Her fortæller hun, om hvordan hun arbejdede sig op fra skjortefabrikken, til at skrive både bøger og lave succesfulde film og ikke mindst, hvad hun gør når tingene går galt.
samarbejde med 2 B Ikast-Brande Gymnasium kommer bagedystdeltager, forfatter og blogger, Annemette Voss på besøg i Ikast og fortæller fra sin medvirken i Den store bagedyst og om sit arbejde.

Endelig kan du i Brande glæde dig til at opleve bl.a. Ritt Bjerregaard, der fortæller om sit liv som politiker, Thomas Milsted, stressekspert og generalsekretær i Stresstænketanken, som fortæller om positiv psykologi og trivsel o.a.
Børnene kan også i foråret opleve meget forskelligt både musikalsk og kreativt. De mindste kan komme i teatret og se musikalsk dukketeater med „Trip Trap Træsko“ eller danseteater med „SneØjne” De store kan til gengæld få fornøjelsen af „Den Tårnhøje hund 2“ og andet.
Tag et kig i programmet i digital form nederst på siden og lad dig friste.  - Det kommer dog også i trykt form medio januar.

Du kan fra midt januar også hente billet på Brande, Ikast eller Nørre Snede Bibliotek i den betjente åbningstid eller på bibliotekets hjemmeside.