Lav dine egne lister og del dine favoritter

Af Anonym (ikke efterprøvet)
21.06.17
Log ind på hjemmesiden og lav lister med dine favoritbøger - og del dem med os andre

Det er let at lave dine egne lister på biblioteket. Det kan være en liste med de bøger, du skal låne inden sommerferien, en liste med dine yndlingsgysere, julemusik, eller hvad du nu kan finde på.
Du kan også lave lister med materialer, du gerne vil huske til senere.
Du tilføjer et materiale du har søgt frem til en liste under knappen ”Mere…”. Du kan også vælge at følge en forfatter eller en søgning.

Du kan dele dine lister med andre, hvor du enten giver dem lov til bare at kigge eller til også at redigere i dine lister. Denne funktion kan f. eks. bruges, hvis du er i studiegruppe med nogen og I laver en fælles litteraturliste.
Det er desuden muligt at dele listerne på Facebook og Twitter.

Gør du dine lister med din favoritlitteratur offentlig, vil listen figurere her sammen med de lister vi har forsøgt os med:
Offentlige lister

Som noget nyt kan du også bedømme et materiale, ved at tildele et materiale du har fundet frem i basen stjerner - De bedst bedømte materialer vil kommer med på anbefalingerne under tilsvarende materialer - i hele landet og under Månedens bedst bedømte materialer.
Så gør din indflydelse gældende, også her.

Husk du skal være logget ind på hjemmesiden for at bruge funktionerne.