Udstilling med John Højriis på Ikast Bibliotek fra 29.oktober til 23. november.

Hans malerier henter inspiration i lyset, fantasien, naturen og musik.

John er autodidakt kunstner og bor i Ikast på landet sammen med sin kone Ulla. John har været chauffør, men i 1982 kom han ud for en arbejdsulykke, der var så alvorlig at han måtte forlade arbejdsmarkedet. I dag driver han en hundepension sammen med sin kone.

John har altid været glad ved at male, men der har ikke rigtig været tid til det da han var chauffør. Efter ulykken begyndte han at male, da det var den allerbedste medicin. Han slapper fuldstændig af når han maler og er i en hel anden verden.
John er glad ved varme og stærke farver som man kan se på hans billeder, og henter inspiration i lyset, fantasien, naturen og musik. Han har også taget kurser i tegning og maling. John sælger mange af mine billeder på auktion, og har profil på maleribasen som vip John Højriis.